Agamek12, nie, tylko ten co sobie taką donicę najlepiej betonową postawi i rozwali sobie połowę boku, albo jeszcze lepiej jak przyjedzie jego znajomy io on sobie o nią auto załatwi. :diabelski_usmiech
Taki sąsiad to skarb
Zwiń
X
-
ahmed799, nie czytałem całego tematu, więc może ktoś już proponował odnośnie tej starej rury : suchy chlebek na dach, wiesz ptaszki łapiące przyczepność i starające się nie zgubić ani okruszka.................Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799Zamieszczone przez zwolinahmed799, nie czytałem całego tematu, więc może ktoś już proponował odnośnie tej starej rury : suchy chlebek na dach, wiesz ptaszki łapiące przyczepność i starające się nie zgubić ani okruszka.................pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cezaryaksumZamieszczone przez ahmed799Zamieszczone przez zwolinahmed799, nie czytałem całego tematu, więc może ktoś już proponował odnośnie tej starej rury : suchy chlebek na dach, wiesz ptaszki łapiące przyczepność i starające się nie zgubić ani okruszka.................http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adi747Zamieszczone przez Jacomelliobrus, wg mnie tak, jak jest na tym zdjęciu to gość nie blokuje Ci wjazdu. Może Cię drażnić, ale to sytuacja jakich wiele i po prostu trzeb z tym żyć
adi747, takie propozycje to zachowaj dla siebie.... może jeszcze gościowi podpalić samochód... :roll:
Zamieszczone przez adi747chcecie hardkorowe opcje to scansol na lakier i lakier odejdzie wpiżdziec bo to jest do ściagania powłok lakierniczych a jak nie to to brunox lakier nie odejdzie ale np zze srebrnego robi sie fioletowy potrafi nawet wniknąć w blacheZamieszczone przez adi747ooo a jak nie to z dalsza rzucić potłuczoną ceramiką ze świecy zapłonowej podobno szyby pękają ale ja nie testowałem
No chyba, że to miał być żart tylko roześmianej buźki zabrakło. ...Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
-
Szanowni Państwo. Ja mieszkam w jednym z 2 bloków na osiedlu (tworzą coś na kształt kwadratu, tyle, że między końcami są wejścia na dość sporawe podwórko - idzie w piłkę grać) wygląda to mniej więcej tak jak na załączonym obrazku (mieszkam w tym oznaczonym kreską nad napisem "podwórko"). Kiedy droga skręca do garaży, to dalej prosto ciągnie się chodnik w kierunku jakiegoś placu zabaw, marketu i głównej wylotówki z miasta i od pewnego czasu wszyscy (co mają 1 auto) parkują na tym chodniku, chociaż każde mieszkanie ma swój garaż (przy każdej klatce, pod mieszkaniami)...jest to wkurzające, bo chcąc dotrzeć choćby na przystanek autobusowy muszę obejść pół osiedla z drugiej strony, bo wjeżdżają do miejsca gdzie zaczynają krzewy rosnąć i ni chu*a nie da się przejść. co byście polecali w takiej sytuacji? może waleriana? kotów u mnie na osiedlu nie brakuje :diabelski_usmiech a jakieś inne ciekawe sposoby?Załączone pliki
Komentarz
-
-
:?:Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez aniolPodobno w biblii jest napisane "oko za oko, ząb za ząb" :wpysk: :szeroki_usmiechhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Kolega kiedyś zapakował piankę (taką do wstawiania okien) w wydech delikwenta co mu na odcisk nadepnął. Chodziło o jakiś zatarg i jakieś groźby w kierunku znajomego. Mściwy kolega nie jest ale postanowił i zrobił. A śmiechu było co niemiara że nowy samochód nie odpala wcale a jego stary rzęch od strzała. Później delikwent zmiękł i już nie podskakiwał....Skoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm
Komentarz
-
-
Wracając do mojego problemu, po którym temat ożył pokazaliście, że legalnie nic nie zrobię w tym temacie. Nie będę też stawiał złomów, donic, itp. W sumie czytając wasze komentarze nie sposób nie zauważyć, iż większość to mnie uznaj za źródło problemu. Vectra na razie stoi gdzie indziej a inni kierowcy są bardziej wyrozumiali i nie parkują równo z słupkiem.
Komentarz
-
-
Mnie maniakalnie opukiwała na parkingu baba, a właściwie jej rozwijające się pacholęcie sztuk 2, które otwierało drzwi ile wlazło- nie patrząc, czy jest cokolwiek obok. Każdy błotnik mam wgięty w tym samym miejscu. Ba- nawet raz widziałem tą sytuację, na co zareagowałym głośnym i donośnym- "urwał nać! psie krwie!" i kłótnią z babą i jej mężem, który był skłonny do rękoczynów, że nakrzyczałem na żonkę- która nie umie wychować dzieciaka- a przynajmniej powiedzieć, żeby uważał...
Niestety- w pewnym momencie odzywała się we mnie ta gorsza strona i...
Sporadycznie opluwałem jej szybę. A gwarantuję, że mela nie jest przyjemną rzeczą którą widzi się na szybie.
Po tej kłótni przestałem reagować- wynająłem miejsce parkingowe w garażu podziemnym i za 120zł/mc mam spokój przez duże S.
Inna historia z tą samą panią- swojego czasu przyjeżdżał Duży Kwadratowy Pan- nazwijmy go Klocuś. Klocuś jeździł nową A6 i miał podobne gabaryty zewnętrzne. Pech chciał, że obok niego było miejsce parkingowe i kierowniczka owego wehikułu zniszczenia wciskała się na siłę- jak zawsze- z dziećmi. Co było dalej- dzieciak na tyle ciekawie otworzył drzwi, że w A6 zaczął wyć alarm- i ogólnie, wyglądało to o wiele gorzej, niż u mnie. Klocuś usłyszał alarm, wyskoczył z mieszkania- i dalej ta sama śpiewka. Że ona pójdzie po męża i w ogóle. Klocuś usiadł sobie na ławeczkę i karnie czekał aż przyjdzie magik i sobie z nim porozmawia. Pan Rycerz przyszedł- i zaczął znowu opieprzać, w ten sam sposób jak mnie- że nie życzy sobie krzyczenia na żonę, i że mu da w_tubę. Przeliczył się. Klocuś wstał- przypieprzył mu w ryj, kolo przytula chodnik a żonka wrzeszczy, że zabił jej męża. Ciągu dalszego historii nie znam, bo schowałem się za okno- ale auta nie widziałem z dobry miesiąc. :diabelski_usmiechIm bardziej czcisz bogów wieczorem, tym chętniej następnego dnia rano zsyłają demony, by tańczyły w twojej głowie.
Seat Leon FR 1.8TSI 2013
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacomelliZamieszczone przez adi747Zamieszczone przez Jacomelliobrus, wg mnie tak, jak jest na tym zdjęciu to gość nie blokuje Ci wjazdu. Może Cię drażnić, ale to sytuacja jakich wiele i po prostu trzeb z tym żyć
adi747, takie propozycje to zachowaj dla siebie.... może jeszcze gościowi podpalić samochód... :roll:
Zamieszczone przez adi747chcecie hardkorowe opcje to scansol na lakier i lakier odejdzie wpiżdziec bo to jest do ściagania powłok lakierniczych a jak nie to to brunox lakier nie odejdzie ale np zze srebrnego robi sie fioletowy potrafi nawet wniknąć w blacheZamieszczone przez adi747ooo a jak nie to z dalsza rzucić potłuczoną ceramiką ze świecy zapłonowej podobno szyby pękają ale ja nie testowałem
No chyba, że to miał być żart tylko roześmianej buźki zabrakło. ...
inni jak piszą że ptaki zdziubią dach to nic sie nie odzywasz a tak w przypadku moim jak i ptaków auto jest do malowania to po primo
po drugie to jest tylko pomysł co można zrobic więc albo ktoś skorzysta albo nie kogoś sprawa napewno nie twoja ani nie moja zależy jak temu komuś ktoś zaszedł za skóre, więc twoje oburzenie i komentarze uważam za bez podstawne i nie wnoszące do tematu nic!!
Skoro tobie można robić krzywde i masz to gdzieś i nie podejmujesz żadnych kroków nawet jeśli miały by być radykalne to twoja sprawa ale nie każdy może jest taki jak ty.
Powtarzam Ci raz jeszcze że to propozycja co można zrobić a nie nakaz lub rozkaz, taka sama jak każda innahttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
spoko Pozdrohttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Osiedlówki to pikuś.Naprzeciwko bloku mam podstawówkę(większość dzieciaków dowożona bo szkoła ma dobrą renomę i oddziały sportowe).Popołudniami czynna w szkole siłownia.Droga która jest pomiędzy nami pozwala na parkowanie skosem ale już nie pozwala na swobodne minięcie.Kiedyś była strefa zamieszkanie od 3-4lat jest normalną drogą ponieważ policja nie reagowała na osiedlowych.
Co tutaj się dzieje w ciagu dnia to masakra.Auta zmieniają się jak pod CH i znajdź tu takiego co ci kuku zrobił.Była O1 1,9 136/307 z 2002r Czarna perła w kombi http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...a67-t2540.html
Jest O2fl beż cappucino elegance http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...ela-t9846.html
Wersja na lato - SUZUKI Intruder
Komentarz
-
-
A ja Wam powiem że skuteczność karnych kutasów jest o wiele lepsza niż plucie na szyby innych kierowników :-)
Jak dostanie taki "jełop" karnego raz, drugi, trzeci, dziesiąty, setny to nauczy się w końcu parkować albo zmieni miejsce.
Zamieszczone przez adi747inni jak piszą że ptaki zdziubią dach to nic sie nie odzywasz
Pan vanem pod moim balkonem już nie parkuje :-)
Dobry też jest zapach kocich feromonów w "płynie do szyb" :-)Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Koledzy pomóżcie bo nie wiem co zrobić z moim sąsiadem
Ano sytuacja wyglądała następująco
Obok mojej posiadłości :szeroki_usmiech mam sąsiada który ma firmę budowlaną głównie kładzie dachy (handluje również materiałami budowlanymi) od mojego domu do granicy jest 6 metrów. Od jego magazynu do granicy tyle samo. Z racji prowadzonej przez niego działalności dogadaliśmy się i na granicy zbudowaliśmy ( a raczej naprawiliśmy rozpadający się do tej pory mur) na wysokość 2m. Sąsiad za murem trzyma materiały budowlane itp. Jego pracownicy to "elyta intelektualna która po pracy prowadzi wykłady pod sklepem". i gość jak może stara się ich pilnować.
I jakież było moje zdziwienie kiedy któregoś wieczoru (dzieci u dziatków) postanowiłem razem z żoną sprawdzić wytrzymałość stołu w jadalni na ruchy jednostajnie posówiste i ( nie chwaląc się 8) ) po pół godzinie patrze przez okno i co widzę ? Kamerę (powieszona na wys ok 3 metrówi omijającą mur) skierowaną pośrednio w moje okno.
Co ma zrobić ?
Zażądać zdjęcia kamery bo narusza moją prywatność, czy poprosić o tantiemy z tytułu praw autorskich :?:
Komentarz
-
Komentarz